Diumenge dia 1 de juny es va celebrar amb una bona participació de públic la Fira de la Taronja, un esdeveniment que persegueix potenciar el fruit que dóna nom a la Vall i revaloritzar-lo. L'organització ha anat a càrrec l'Ajuntament, amb la col·laboració del de Fornalutx i de la Cooperativa Sant Bartomeu. Més de 17 restaurants s'han sumat enguany a les jornades gastronòmiques dedicades al cítric i, dia 1 de juny, van oferir a plaça la possibilitat de tastar els seus plats. Durant les dues setmanes posteriors es serviren en els seus establiments menús especials amb la taronja com a ingredient estrella.

 L'esdeveniment va comptar amb la participació dels comerciants. Suc de taronja, tallers, concursos de mostradors, showcookings, concurs de gintònic -a càrrec de Benet Vicens i Toni Motoso, respectivament- van completar els actes.

La plaça de Fornalutx va acollir un concorregut concurs de coques i els batles de Sóller i Fornalutx  Carlos Simarro i Joan Albertí, juntament amb la regidora d'Agricultura, Andrea Pomar, van lliurar el premi taronja a l'agricultor Joan Vives Colom que va rebre una obra que l'artista Salvador Martínez ha creat per a l'ocasió.

 

 

 

 

Pàgina 1 de 2

Productes destacats

Continuar en la línia de productes i serveis de qualitat a partir dels cítrics i l’olivar, raó de ser de la Cooperativa Agrícola de Sóller.